Vår yoga

 

Kundalini yoga

Kundaliniyoga är en uråldrig teknik för den moderna människan. Yogan stärker andningen, cirkulationssystemet, nervsystemet och immunförsvaret. Den stärker muskler, ger mental balans, verkar lugnande och avslappnande. Kundaliniyoga är en enkel och kraftfull helhetsmetod som hjälper oss att hantera vardagens påfrestningar

Genom kontinuerligt utövande förbättrar du din fysiska hälsa och ditt mentala och emotionella välbefinnande. Du blir mer balanserad, fokuserad och får ökad självinsikt.

 

Passets strukur:

- vi tonar in med tre Ong Namo Guru Dev Namo

- kriya (yogapass)

- shavasana (vila)

- kort meditation

- vi tonar ut med tre Sat Nam

 

 

Prana flow basic

Yoga flow basic är en dynamisk yogaform med fokus på andning, rörelser och flöde. Ett fysiskt lite mer utmanande pass där vi bygger från grunden och går igenom de klassiska asanas som inkluderar höftöppnare, lättare bakåtböjningar och flöde. Klasserna är stärkande och bygger upp balans och smidighet. Det viktigaste är det sammanhängande flödet och andetaget. Klasserna sker till musik och avslutas med att lugna ner kroppen och sinnet.

 

Yoga - din kraftkälla i vardagen

Yoga ökar flexibiliteten, stärker nervsystemet,stimulerar matsmältningen och balanserar sinnena. Med rätt andning kan du behärska stress och trötthet. Regelbunden yogaträning höjer livskvalitén genom att du blir lugnare, syresätter blodet bättre, stärker immunförsvaret, blir mer fokuserad, kreativ och uthållig. Redan ett yogapass kan göra en avsevärd skillnad för ditt välbefinnande.

Senaste nytt

 

Kontakt

 

Deva Devi AB

Sjöcronasgata 4a

291 53 Kristianstad

Email: tin@devadevi.se

Mobil: 0735 303 151

 

Copyright @ Deva Devi.se